fbpx

Lige nu er der ingen hold i klinikken. Magdalena underviser i Hinnerup hver tirsdag. Læs mere her.

Der er også mulighed at lave MediYoga online på i facebook. Det koster 350 kr. for 4 uger.. Der får du også mulighed for at deltage i KvindeYoga og MandeYoga. Læs mere her.


Se udtalelser fra elever.

Velkommen til MediYoga med Magdalena

MediYoga, kort for Medicinsk Yoga, er en forskningsbaseret, terapeutisk yogaform, som er udviklet i samarbejde med det svenske sundhedsvæsen. Formålet er at skabe fysisk og mental balance og sætte gang i kroppens selvhelbredende mekanismer. MediYoga er godt for forskellige patientgrupper med specifikke behov, f.eks. træthed, psykisk sygdom,  rygproblemer, hjerte-kar-sygdomme, kræft, diabetes, søvnforstyrrelser, spiseforstyrrelse, neurologiske sygdomme, hovedpine mv. Essensen i MediYoga er at arbejde med sin krop på en blid og accepterende måde. At ikke tvinge sig selv ind i stillinger som er ubehagelige, men via guidning lære at lytte til sin egen krop og sind.

Programmet indeholder åndedrætsøvelser, mere og mindre fysisk hårde øvelser, hvile og meditation hvor vi ofte synger mantraer. Vi integrerer nærvær i vores praksis og plads til os selv, accept over at vi er der hvor vi er, lige som vi er.

I dette yogahold kan alle deltage. Øvelserne kan tilpasses dig og laves på gulvet, på en stol eller stående. Du behøver ikke at have prøvet yoga før, og du kan deltage når det passer dig.

— — —

Underviser: MediYoga-instruktør og læge Magdalena Lock Johansson, magdalena@holistisklaegehus.dk
Udtalelser

“Jeg har nu gået til mediyoga i Holistisk Lægehus tirsdag formiddag i ca 3 mdr og er utrolig glad for det. De fysiske faciliteter er gode og hyggelige. Der er en virkelig dejlig atmosfære. Magdalena, som underviser os, er både sød og dygtig. Og selve mediyogaen, som var ny for mig, er jeg utrolig glad for – den er stærkt vanedannende! Jeg er 59 år gl og er blevet lidt stiv i det og har diverse små skavanker. Men det gør heldigvis ikke spor, da mediyogaen oftest er langsom og kontrolleret men absolut udfordrende – med fokus på åndedrættet. Derudover ‘synger’ vi mantraer og har en belivende afspænding. 

Pt har vi fokus på / arbejder med alle chakraerne. Vi har tidligere haft stor fokus på hjertechakraet. 

Jeg lider af kronisk stress. Jeg fik fornylig førtidspension af samme grund.
Mediyogaen får mig til at falde dybt til ro og blive i ro i timerne efter. Derfor har Magdalena netop skaffet mig nogle cd’er så jeg også kan træne derhjemme. 

Jeg vil derfor gerne give Magdalenas mediyoga min varmeste anbefaling!”

— — —

”Det er fantastisk og forbløffende hvor meget små bevægelser kan udrette – jeg er glad for at have fundet frem til MediYoga. Meget sympatisk, behagelig og venlig underviser gør det bare endnu bedre :-)” Anette

— — —

“I ca ½ år har jeg deltaget i MediYoga fordi jeg har et hjerte der galoperer og hjernen har tankemylder. Efter MediYoga er hjertet faldet til ro og tankemylderet reduceret meget. Jeg er meget glad for Magdalena som underviser fordi hun guider os igennem timen på en måde der er roligt, effektivt, sympatisk og empatisk . Har også benyttet hende (og Luise) til Naturmedicinsk Lægekonsultation og i samarbejde fundet ud af hvorfor jeg havde de smerter ingen andre har kunnet finde årsagen til. Jeg er ingen “nem patient” fordi jeg selv har en sundhedsuddannelse og fordi jeg forventer meget kvalitet i behandling og undervisning – og det har jeg fået i Holistisk lægehus. Fantastisk sted.”

— — —

”I efteråret 2018 deltog jeg hos Magdalena på, et for mig, første MediYoga-forløb over 6 gange. Da jeg gik derfra den første aften følte jeg mig mere klar i hovedet, havde mere ro i kroppen og mere lethed. Det var med til at give mig en trang til at fortsætte. Hendes undervisning er strukturet og klar på en for mig overskuelig måde. Desuden fik jeg en CD med MediYoga øvelser, som jeg har haft glæde af at bruge efterfølgende, da den er udførlig og der er brugt de samme ord, som til en MediYoga time. Den har jeg efterfølgende brugt som min egen MediYoga-træning,  ikke mindst pga. musikken. Der hvor jeg oplevede det kom til at betyde mest for mig var, at mine søvnvaner blev forbedret og der kom mere lethed i hovedet. Jeg kan varmt anbefale et forløb med Magdalena!” Elna

— — —