Yoga i foråret 2019

MediYoga-forløb

Vil du med på et MediYoga-forløb som guider dig ind til din egen krop, giver dig fysisk og mental styrke og ro?

Vi starter løbende nye MediYoga-hold i Holistisk Lægehus i Aarhus, og alle kan være med, uanset niveau. Vi sørger for en hyggelig stemning og du kan låne en yogamåtte hos os. Læs mere her

Drop ind-yoga

Der er mulighed for drop ind på MediYoga-forløberne tirsdage kl. 9.30-11 og onsdage kl. 18-19.30 til 140 kr. Send en mail til magdalena@holistisklaegehus.dk, skriv til tlf. 29860596 eller book dig ind her.

Hvad er MediYoga?

MediYoga er en blid, evidensbaseret, medicinsk yogaform med rødder i Kundaliniyogaen. Den er udviklet af IMY (Institut för Medicinsk Yoga) i Stockholm i samarbejde med det svenske sundhedsvæsen og er udbredt heri på grund af de gavnlige virkninger som den har på kroppen. MediYoga virker afstressende og kan hjælpe ved depression, angst, stress, kroniske smerter, hjerterelaterede problemer, åndedrætsbesvær, fordøjelsesgener, hormonforstyrrelser mv. Fokus ligger på bevægelse, åndedræt og meditation, gennem hvilke du skaber fysisk og mental balance og sætter gang i kroppens selvhelbredende mekanismer. Essensen ligger i at lytte til din egen krop. MediYoga kan udføres af alle, raske som syge, unge som gamle, enten på yogamåtte eller en stol. Mine MediYoga-hold tager en til halvanden time hvor vi laver øvelser, afspænding og meditation.

Her kan du læse mere om forskningen bag MediYoga.

Holistisk Lægehus youtubekanal