fbpx

MediYoga i Hinnerup i efteråret

Magdalena underviser i Fysioterapiklinikken Hinnerup Fysioterapi & Træning hver tirsdag kl. 15-16.

Læs mere om MediYoga her

Yoga Online – for selvhelbredelse, indre balance, smidighed og styrke.

Her er en mulighed for dig at få lavet yoga der hjemme. Uanset om du er har brug for:

  • mere fokus på dig selv
  • afstresning
  • et sundere hjerte
  • mere fleksibilitet
  • øget styrke i din mave og ryg
  • færre menstruationssmerter
  • eller bare ønsker at få lavet lidt mere yoga

Få adgang til 46 yogavideoer; 23 videoer med MediYoga, 12 med KvindeYoga og 11 med FlowYoga., samt 6 meditationsvideoer.

Alle videoer ligge i facebookgruppen ‘Holistisk Lægehus Yoga Online‘.
Tilmeld dig ved at sende en mail til: magdalena@holistisklaegehus.dk

De forskellige typer yoga:

  • MediYoga – medicinsk yoga med fokus på åndedrættet og meditation. Egner sig til dig med stress, hjerteproblemer, fordøjelsesgener eller bevægelsesindskrænkning, alle øvelser kan tilpasses dig, og laves på stol.
  • KvindeYoga for dig som vil sætte ekstra fokus på underlivet. Godt til dig der vil blive gravid, dig med menstruationsgener eller dig som har brug for ekstra styrke og smidighed i bækkenmuskulatur, lår og lænderyg.
  • FlowYoga er nærværende flowyoga hvor du får varmen og strækker ud.

Pris: 350 kr. for 4 uger. Skriv en mail til magdalena@holistisklaegehus.dk Du kan overføre på MobilePay til nr. 65880 eller på kontonummer 6180-0013238405 og meld dig ind i facebook-gruppen

KvindeYoga

Lær øvelser som kan mindske dine spændinger i underliv og bækken, lindre menstruationssmerte og øge dine chancer at blive gravid. Holdet er for alle kvinder, uanset hvor du er i din cyklus i livet. Dette yogaprogram gør dig smidigere og du får dejlig, afslappende træning. Læs mere her.

Yoga på virksomheder

Vi tilbyder at komme ud på jeres firma og undervise i yoga i Aarhusområdet. Læs mere.

Workshops til mødregrupper

3 x MamaBabyYoga samt vejledning i børnesundhed, efter jeres behov. Læs mere.

Hvad er MediYoga?

MediYoga er en blid, evidensbaseret, medicinsk yogaform med rødder i Kundaliniyogaen. Den er udviklet af IMY (Institut för Medicinsk Yoga) i Stockholm i samarbejde med det svenske sundhedsvæsen og er udbredt heri på grund af de gavnlige virkninger som den har på kroppen. MediYoga virker afstressende og kan hjælpe ved depression, angst, stress, kroniske smerter, hjerterelaterede problemer, åndedrætsbesvær, fordøjelsesgener, hormonforstyrrelser mv. Fokus ligger på bevægelse, åndedræt og meditation, gennem hvilke du skaber fysisk og mental balance og sætter gang i kroppens selvhelbredende mekanismer. Essensen ligger i at lytte til din egen krop. MediYoga kan udføres af alle, raske som syge, unge som gamle, enten på yogamåtte eller en stol. Mine MediYoga-hold tager en til halvanden time hvor vi laver øvelser, afspænding og meditation. Læs mere her

Her kan du læse mere om forskningen bag MediYoga.

Holistisk Lægehus youtubekanal

Læs mere om Magdalena