fbpx
– MediYoga
– KvindeYoga
– Yoga på virksomheder
– Workshops til mødregrupper

MediYoga – drop in

Vil du med på et MediYoga-hold som guider dig ind til din egen krop, giver dig fysisk og mental styrke og ro, samtidig som du få adgang til en dybere visdom om dig selv?

Hver mandag eftermiddag og tirsdag formiddag har du mulighed for at deltage. Alle kan være med, uanset niveau. Læs mere her

KvindeYoga

Lær øvelser som kan mindske dine spændinger i underliv og bækken, lindre menstruationssmerte og øge dine chancer at blive gravid. Holdet er for alle kvinder, uanset hvor du er i din cyklus i livet. Dette yogaprogram gør dig smidigere og du får dejlig, afslappende træning. Læs mere her.

Yoga på virksomheder

Vi tilbyder at komme ud på jeres firma og undervise i yoga i Aarhusområdet. Læs mere.

Workshops til mødregrupper

3 x MamaBabyYoga samt vejledning i børnesundhed, efter jeres behov. Læs mere.

Hvad er MediYoga?

MediYoga er en blid, evidensbaseret, medicinsk yogaform med rødder i Kundaliniyogaen. Den er udviklet af IMY (Institut för Medicinsk Yoga) i Stockholm i samarbejde med det svenske sundhedsvæsen og er udbredt heri på grund af de gavnlige virkninger som den har på kroppen. MediYoga virker afstressende og kan hjælpe ved depression, angst, stress, kroniske smerter, hjerterelaterede problemer, åndedrætsbesvær, fordøjelsesgener, hormonforstyrrelser mv. Fokus ligger på bevægelse, åndedræt og meditation, gennem hvilke du skaber fysisk og mental balance og sætter gang i kroppens selvhelbredende mekanismer. Essensen ligger i at lytte til din egen krop. MediYoga kan udføres af alle, raske som syge, unge som gamle, enten på yogamåtte eller en stol. Mine MediYoga-hold tager en til halvanden time hvor vi laver øvelser, afspænding og meditation.

Her kan du læse mere om forskningen bag MediYoga.

Holistisk Lægehus youtubekanal

Læs mere om Magdalena