fbpx

Yoga Online – for selvhelbredelse, indre balance, smidighed og styrke.

Her er en mulighed for dig at få lavet yoga der hjemme. Uanset om du er har brug for:

  • mere fokus på dig selv
  • afstresning
  • et sundere hjerte
  • mere fleksibilitet
  • øget styrke i din mave og ryg
  • færre menstruationssmerter
  • eller bare ønsker at få lavet lidt mere yoga

Få adgang til 48 yogavideoer; 26 videoer med MediYoga, 12 med KvindeYoga og 11 med FlowYoga., samt 6 meditationsvideoer.

Pris: 350 kr. for 4 uger. Betales på MobilePay: 75902

De forskellige typer yoga:

  • MediYoga – medicinsk yoga med fokus på åndedrættet og meditation. Egner sig til dig med stress, hjerteproblemer, fordøjelsesgener eller bevægelsesindskrænkning, alle øvelser kan tilpasses dig, og laves på stol.
  • KvindeYoga for dig som vil sætte ekstra fokus på underlivet. Godt til dig der vil blive gravid, dig med menstruationsgener eller dig som har brug for ekstra styrke og smidighed i bækkenmuskulatur, lår og lænderyg.
  • FlowYoga er nærværende flowyoga hvor du får varmen og strækker ud.

MediYoga i Hinnerup i efteråret

Magdalena underviser i Fysioterapiklinikken Hinnerup Fysioterapi & Træning hver tirsdag kl. 15-16.

Læs mere om MediYoga her

KvindeYoga

Lær øvelser som kan mindske dine spændinger i underliv og bækken, lindre menstruationssmerte og øge dine chancer at blive gravid. Holdet er for alle kvinder, uanset hvor du er i din cyklus i livet. Dette yogaprogram gør dig smidigere og du får dejlig, afslappende træning. Læs mere her.

Yoga på virksomheder

Vi tilbyder at komme ud på jeres firma og undervise i yoga i Aarhusområdet. Læs mere.3 x MamaBabyYoga samt vejledning i børnesundhed, efter jeres behov. Læs mere.

Udtalelser

“Jeg har nu gået til mediyoga i Holistisk Lægehus tirsdag formiddag i ca 3 mdr og er utrolig glad for det. De fysiske faciliteter er gode og hyggelige. Der er en virkelig dejlig atmosfære. Magdalena, som underviser os, er både sød og dygtig. Og selve mediyogaen, som var ny for mig, er jeg utrolig glad for – den er stærkt vanedannende! Jeg er 59 år gl og er blevet lidt stiv i det og har diverse små skavanker. Men det gør heldigvis ikke spor, da mediyogaen oftest er langsom og kontrolleret men absolut udfordrende – med fokus på åndedrættet. Derudover ‘synger’ vi mantraer og har en belivende afspænding. 

Pt har vi fokus på / arbejder med alle chakraerne. Vi har tidligere haft stor fokus på hjertechakraet. 

Jeg lider af kronisk stress. Jeg fik fornylig førtidspension af samme grund.
Mediyogaen får mig til at falde dybt til ro og blive i ro i timerne efter. Derfor har Magdalena netop skaffet mig nogle cd’er så jeg også kan træne derhjemme. 

Jeg vil derfor gerne give Magdalenas mediyoga min varmeste anbefaling!”

— — —

”Det er fantastisk og forbløffende hvor meget små bevægelser kan udrette – jeg er glad for at have fundet frem til MediYoga. Meget sympatisk, behagelig og venlig underviser gør det bare endnu bedre :-)” Anette

— — —

“I ca ½ år har jeg deltaget i MediYoga fordi jeg har et hjerte der galoperer og hjernen har tankemylder. Efter MediYoga er hjertet faldet til ro og tankemylderet reduceret meget. Jeg er meget glad for Magdalena som underviser fordi hun guider os igennem timen på en måde der er roligt, effektivt, sympatisk og empatisk . Har også benyttet hende (og Luise) til Naturmedicinsk Lægekonsultation og i samarbejde fundet ud af hvorfor jeg havde de smerter ingen andre har kunnet finde årsagen til. Jeg er ingen “nem patient” fordi jeg selv har en sundhedsuddannelse og fordi jeg forventer meget kvalitet i behandling og undervisning – og det har jeg fået i Holistisk lægehus. Fantastisk sted.”

— — —

”I efteråret 2018 deltog jeg hos Magdalena på, et for mig, første MediYoga-forløb over 6 gange. Da jeg gik derfra den første aften følte jeg mig mere klar i hovedet, havde mere ro i kroppen og mere lethed. Det var med til at give mig en trang til at fortsætte. Hendes undervisning er strukturet og klar på en for mig overskuelig måde. Desuden fik jeg en CD med MediYoga øvelser, som jeg har haft glæde af at bruge efterfølgende, da den er udførlig og der er brugt de samme ord, som til en MediYoga time. Den har jeg efterfølgende brugt som min egen MediYoga-træning,  ikke mindst pga. musikken. Der hvor jeg oplevede det kom til at betyde mest for mig var, at mine søvnvaner blev forbedret og der kom mere lethed i hovedet. Jeg kan varmt anbefale et forløb med Magdalena!” Elna

— — —

Hvad er MediYoga?

MediYoga er en blid, evidensbaseret, medicinsk yogaform med rødder i Kundaliniyogaen. Den er udviklet af IMY (Institut för Medicinsk Yoga) i Stockholm i samarbejde med det svenske sundhedsvæsen og er udbredt heri på grund af de gavnlige virkninger som den har på kroppen. MediYoga virker afstressende og kan hjælpe ved depression, angst, stress, kroniske smerter, hjerterelaterede problemer, åndedrætsbesvær, fordøjelsesgener, hormonforstyrrelser mv. Fokus ligger på bevægelse, åndedræt og meditation, gennem hvilke du skaber fysisk og mental balance og sætter gang i kroppens selvhelbredende mekanismer. Essensen ligger i at lytte til din egen krop. MediYoga kan udføres af alle, raske som syge, unge som gamle, enten på yogamåtte eller en stol. Mine MediYoga-hold tager en til halvanden time hvor vi laver øvelser, afspænding og meditation. Læs mere her

Her kan du læse mere om forskningen bag MediYoga.

Læs mere om Magdalena