fbpx

Yoga Online – for selvhelbredelse, indre balance, smidighed og styrke.

Indtil videre underviser Magdalena i yoga online i facebook-gruppen: ‘Holistisk Lægehus Yoga Online‘. Der er 4 hold ugentligt:

  • Mandag: MediYoga – medicinsk yoga med fokus på åndedrættet og meditation. Egner sig til dig med stress, hjerteproblemer, fordøjelsesgener eller bevægelsesindskrænkning, alle øvelser kan tilpasses dig, og laves på stol.
  • Tirsdag: KvindeYoga for dig som vil sætte ekstra fokus på underlivet. Godt til dig der vil blive gravid, dig med menstruationsgener eller dig som har brug for ekstra styrke og smidighed i bækkenmuskulatur, lår og lænderyg.
  • Torsdag: MandeYoga er nærværende flowyoga hvor du får varmen og strækker ud.
  • Fredag: MediYoga

Livestreamingen foregår kl. 9, men alle yogahold bliver liggende så at du kan lave yoga når det passer dig.

Første døgn er gratis, defter koster det 150 kr. pr. uge at deltage. Du kan overføre på MobilePay til nr. 65880 eller på kontonummer 6180-0013238405 og melde dig ind i facebook-gruppen

KvindeYoga

Lær øvelser som kan mindske dine spændinger i underliv og bækken, lindre menstruationssmerte og øge dine chancer at blive gravid. Holdet er for alle kvinder, uanset hvor du er i din cyklus i livet. Dette yogaprogram gør dig smidigere og du får dejlig, afslappende træning. Læs mere her.

Yoga på virksomheder

Vi tilbyder at komme ud på jeres firma og undervise i yoga i Aarhusområdet. Læs mere.

Workshops til mødregrupper

3 x MamaBabyYoga samt vejledning i børnesundhed, efter jeres behov. Læs mere.

Hvad er MediYoga?

MediYoga er en blid, evidensbaseret, medicinsk yogaform med rødder i Kundaliniyogaen. Den er udviklet af IMY (Institut för Medicinsk Yoga) i Stockholm i samarbejde med det svenske sundhedsvæsen og er udbredt heri på grund af de gavnlige virkninger som den har på kroppen. MediYoga virker afstressende og kan hjælpe ved depression, angst, stress, kroniske smerter, hjerterelaterede problemer, åndedrætsbesvær, fordøjelsesgener, hormonforstyrrelser mv. Fokus ligger på bevægelse, åndedræt og meditation, gennem hvilke du skaber fysisk og mental balance og sætter gang i kroppens selvhelbredende mekanismer. Essensen ligger i at lytte til din egen krop. MediYoga kan udføres af alle, raske som syge, unge som gamle, enten på yogamåtte eller en stol. Mine MediYoga-hold tager en til halvanden time hvor vi laver øvelser, afspænding og meditation. Læs mere her

Her kan du læse mere om forskningen bag MediYoga.

Holistisk Lægehus youtubekanal

Læs mere om Magdalena