fbpx

Når jeres virksomhed tager et sundt medansvar

I Danmark tilbringer vi typisk en tredjedel af vores døgn på arbejdspladsen. Derfor tilbyder Holistisk Lægehus ApS at hjælpe jeres virksomhed med at skabe gode rammer for jeres medarbejdere. Ved at styrke medarbejdernes sundhed og mentale overskud kan de byde ind med en mere optimeret indsats i deres daglige arbejde.

Vi vil sammen med jer gøre sundhed til et budskab, et fællesskab, og et redskab i jeres virksomhed. Holistisk Lægehus’ behandlere og undervisere vil vise jer metoder og give jer støtte så i får skabt en arbejdsplads, som ikke alene tilbyder medarbejderne et godt job, men også en arbejdsplads, der har forståelse for vigtigheden af at medarbejderne trives hele vejen rundt.

Derfor tilbyder vi foredrag, konsultationer, behandlinger og yoga hos jer, eller i vores klinik i Aarhus C.

Vil I kontaktes vedrørende nærmere information, så skriv til os på mail kontakt@holistisklaegehus.dk

Om Holistisk Lægehus ApS

Holistisk Lægehus ApS er stiftet i sommeren 2018, ud fra et ønske om at skabe en mere udbytterig og sund kombination af to forskellige syn på sundhed og sygdom i et samlet produkt. Vi har samlet den konventionelle og den naturmedicinske medicin i et lægehus.

Vores kombination giver os den styrke, at vi kan tilbyde en helhed af dyb forskningsbaseret og grundlæggende viden om kroppen og dens funktioner med en bred vifte af naturmedicinske forståelser, metoder og behandlinger. Vores vision er at udbrede det gode liv til så mange som muligt, ved at gøre sundhed til en let integrerbar del af hverdagen både på jobbet og i hjemmet. Vi arbejder ud fra koppens egen intelligens og evne til at restituere og genopbygge sig selv. Kroppen skal blot tilbydes sund kost, motion og omsorg.