fbpx

Træt af menstruationssmerter?
Mangler du energi i dagene omkring din menstruation?
Eller prøver du at blive gravid?

På dette hold kommer du til at lave afstressende, rolige bevægelser som går ind og øger blodtilførslen til reproduktionsorganerne, retter op på din holdning, styrker dine muskler og lærer dem at slappe af.

Øvelserne er nemme og jeg instruerer og retter løbende samt deler ud af min brede viden som læge og yogalærer.

Mange af årsagerne til menstruationsgener, men også ufrivillig barnløshed ligger i muskulaturen omkring bækkenet. Derfor kan dette yogahold hjælpe dig med at lindre dine smerter og ubehag omkring menstruationen og øge dine chancer at blive gravid, både naturligt og for dig som er i fertilitetsbehandling.

Vi arbejder med åndedrætsøvelser og afslapning til at skabe ro i kroppen så at den kan restituere og hente ny energi. Desuden hjælper øvelserne med at løsne skjulte blokeringer og ubalancer som kan ligge gemte i din krop og forstyrre din cyklus. Yoga er lige så meget en fysisk som en psykisk og sindslig praksis og jo mere tilpas og afslappet du kan være i din krop på yogamåtten, jo mere smitter det af i din dagligdag.

Tidspunkt: Tirsdage kl. 17.00-18.00
Sted: Holistisk Lægehus, Frederiksgade 76A, 1. sal, Aarhus C
Pris: 100 kr. pr. gang 450. kr. for 5 klip
Tilmeldning: klik her

Du kan være med på holdet under hele din cyklus.

Om fertilitet og yoga:
40 % af årsagerne til infertilitet hos kvinder er mekaniske og er opstået i forbindelse med muskelspændinger, fejlagtig kropsholdning, blokeringer i rygsøjle og bækken, stress, endometriose, dannelse af arvæv efter operation eller infektion så som kønssygdomme og blærebetændelser. Dette kan medføre nedsat blodtilførsel og dermed dårlig forsyning af ilt og næring til livmoderen, æggestokkene og æggelederne. Ved at arbejde med muskelstyrke og afslapning og øge blodtilførslen til reproduktionsorganerne kan dette yogaprogram fremme din evne til at blive gravid. Læs mere om fertilitet og yoga her.

Undervisningen vil være hver tisdag i efteråret. Det er et lille hold på maks. 6 personer, så der vil være plads til spørgsmål, sparring og personlig tilrettelæggelse ved ønske.

Tilmeld dig via vores bookingsystem. Ved spørgsmål skriv til: magdalena@holistisklaegehus.dk