Et stressfrit liv med selvhypnose v/ hypnotisør og coach Bjørn Christensen.

Onsdag d. 26. februar kl. 19.00-21.15 i Holistisk Lægehus, Frederiksgade 76A, 1. sal.

Ofte hører vi at “stress er den nye folkesygdom”. Men er stress noget nyt og er det overhovedet en sygdom? Vigtigst af alt kan vi lære styre stress?

Det korte svar er, at Stress er ikke noget nyt og det er ikke en sygdom, men det kan være medvirkende til sygdom, hvis vi ikke lærer at kontrollere vores stress. Hypnose er et gammelt og til tider et noget misforstået redskab som kan hjælpe os til at ændre vores mentale tilstand.

Det betyder at vi gennem hypnosen kan nå til et sted hvor vi kan styre vores stress niveau, men hvordan gør vi så det?

Vi byder jer velkommen til foredrag i Holistisk Lægehus, hvor hypnotisør og coach Bjørn Christensen vil byde dig ind i hypnosens forunderlige verden og give dig svar på ovenstående spørgsmål.

Aftenen vil afdække:
– Hvad hypnose er!
– Hvad stress egentligt er!
– Få kontrol over din stress!

Med dig hjem vil du få en simpel selvhypnose teknik til at mindske din stress. 

I pausen byder vi på kaffe/te og hjemmebagte boller.

Bestil din plads allerede i dag.

Om Bjørn
Bjørn er uddannet hypnotisør, coach med speciale i ledighedscoaching, stress og lifecoaching samt mindfulness- og selvhypnoseinstruktør.

Bjørn har de sidste mange år været konsulent og coach, bl.a. i firmaet HB Selvudvikling. I den forbindelse har han haft glæden af at hjælpe mennekser, der var låst fast og ramt af stress. Inden da har han arbejdet med ledelse, salg og markedsføring.

Bjørn Christensen