Velkommen til Holistisk Lægehus.

I Holistisk Lægehus mødes alternativ naturmedicin med almen medicin.

Ved Den Naturmedicinske konsultation bliver du mødt af Heilpraktiker, Kranio-Sakral terapeaut og massør Luise Gerkens Nygaard.

Med en mange årige erfaring og viden fra både den konventionelle og naturmedicinske verden, bygger konsultationen på en dyb grundlæggende viden om kroppen og dens funktioner, samt en bred vifte af naturmedicinske metoder og behandlinger. Behandlings planen kan blandt andet indeholde teknikker fra funktionel medicin, irisindblik, posturologi, homøopati, brug af kost- og urtetilskud, kosttilpasning, øreakupunktur samt Kranio-Sakral terapi.

Du følges sikkert gennem den tid du og din krop har brug for, til at komme i balance igen.  Det væsentligste er en til stræben efter at finde den reelle årsag til din problematik, sygdom og ubalance.

De fysiske, psykiske og miljømæssige aspekter alle har indflydelse på helbredt. Behandlingen inddrager derfor både, din fysiske, mentale og psykiske tilstand, men også det miljø din dagligdag byder dig.

For din sikkerhed, har konsultationen de samme lægefaglige rammer, for hvad og hvornår der bør udredes via det etablerede sygehusvæsen, eller din alm. praktiserende læge. Dette til trods for min ikke lægefaglige baggrund. Det skyldes, at alvorlig og akut sygdom skal varetages med fuld kendskab til sygdommens omfang og alvor. Det er derfor også væsentligt for dig at vide, at der på alle måder er villighed og mulighed for  samarbejde med både egen læge og sygehus afdelinger i det omfang det er nødvendigt og du ønsker det.

Det er min absolutte overbevisning og ønske, at indbyrdes forståelse og respekt mellem de to verdener, skal komme dig som patient til gode.

Du er meget velkommen til at kontakte mig for yderligere information. Ring eventuelt til mig mandag og torsdag mellem 9.00-9.45, hvor jeg har åbnet mulighed for en kort, gratis og uforpligtigende telefonkonsultation.

Læs mere om behandlingsforløb i lægehuset. Klik her

Læs mere om behandlingsforløb i lægehuset. Klik her