Velkommen!

I klinikken bliver du mødt af Naturmediciner Luise Gerkens Nygaard, som med en mange årige baggrund og erfaring fra både den almene sundhedssektor og naturmedicinske verden, bygger din konsultationen op på en dyb grundlæggende viden om kroppen og dens funktioner, samt en bred vifte af naturmedicinske metoder og behandlinger.

Din Behandlingsplanen vil således indeholde et individuelt sammensat værktøj netop tilpasset dig og dine behov ud fra bland andet funktionel medicin, irisindblik, posturologi, bevægelse, samtal, Kranio-Sakral terapi, sundhedsrådgivning med, brug af motion, kost- og urtetilskud, kosttilpasning, samt redskaber til bedre søvn og stress håndtering.

Alle aspekter af det fysiske-, psykiske- og ydremiljø har indflydelse på dit helbred, derfor vil din udredning og behandlingsplan inddrage både dit indre og ydre miljø, og tilstræbe at finde den reelle årsag til din problematik, sygdom og ubalance. Du vil blive fulgt tæt og sikkert gennem den tid du og din krop har brug for, til at komme til bage i balance.

For din sikkerhed, vil jeg ved fund som giver anledning til yderligere undersøgelse vejlede dig ud fra samme rammer, som er  gældende i det etablerede sygehusvæsen, eller din alm. praktiserende læge. Dette til trods for min ikke lægefaglige baggrund og skyldes, at alvorlig og akut sygdom skal varetages med fuld kendskab til sygdommens omfang og alvor. Det er derfor også væsentligt for dig at vide, at der på alle måder er villighed og mulighed for  samarbejde med både egen læge og sygehus afdelinger i det omfang det er nødvendigt og du ønsker det.

Det er min absolutte overbevisning og ønske, at indbyrdes forståelse og respekt mellem de to verdener, skal komme dig som patient til gode.

Du er meget velkommen til at kontakte mig for yderligere information. Ring eventuelt til mig mandag og torsdag mellem 9.00-9.45, hvor jeg har åbnet mulighed for en kort, gratis og uforpligtigende telefonkonsultation.