fbpx

Velkommen til Holistisk Lægehus.

I Holistisk Lægehus mødes alternativ naturmedicin med almen medicin.

Ved vores lægekonsultation bliver du mødt af både vores læge og vores naturmediciner på samme tid. Tilsammen gør vi brug af viden fra både den konventionelle og naturmedicinske verden. Vi tilbyder herigennem en dyb grundlæggende viden om kroppen og dens funktioner, samt en bred vifte af naturmedicinske metoder og behandlinger blandt andet, funktionel medicin, irisanalyse, posturologi, homøopati, kosttilskud, kosttilpasning, akupunktur, auriculoterapi, Kranio-Sakral terapi, MediYoga og meditation.

Sammen tager vi din hånd og følger dig sikkert gennem den tid du og din krop har brug for, til at komme i balance igen. Vi tilstræber at finde den reelle årsag til din problematik, sygdom og ubalance.

Det er vores overbevisning at de fysiske, psykiske og miljømæssige aspekter alle har indflydelse på vores helbred. Afledt heraf er det vores opfattelse, at sundhed og sygdom, skal afdækkes i mange aspekter af vores liv. Vores behandling inddrager derfor både, din fysiske og psykiske tilstand, men vi ser også på det miljø din dagligdag byder dig. Vi ser på helhedsbilledet i dit liv.

For din sikkerhed har vi de samme lægefaglige rammer for hvad og hvornår der bør udredes via det etablerede sygehusvæsen, som din alm. praktiserende læge. Det skyldes at alvorlig og akut sygdom skal varetages med fuld kendskab til sygdommens omfang. Det er derfor også væsentligt for dig at vide, at vi på alle måder er villige og kan samarbejde med både egen læge og sygehus afdelinger i det omfang du ønsker det. Det er vores absolutte overbevisning og ønske, at indbyrdes forståelse og respekt mellem de to verdener, skal komme vores fælles patienter tilgode.

Hvorfor har vi så fravalgt den direkte tilknytning til det danske sundhedssystem? Det har vi for ikke at begrænse vores rammer for den naturmedicinske behandling og den tid vi ønsker at give til dig som patient.

Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information. Ring eventuelt til os mandag og torsdag mellem 9.00-9.45, hvor vi har åbnet mulighed for en kort, gratis og uforpligtigende telefonkonsultation.

Læs mere om behandlingsforløb i lægehuset. Klik her