fbpx

Giv dig selv opmærksomhed, smidighed og kærlighed.

Yoga Online

Indtil videre underviser jeg i KvindeYoga online i facebookgruppen ‘Holistisk Lægehus Yoga Online. Der får du også mulighed for at deltage i MediYoga og MandeYoga. Læs mere i gruppen eller her.

På dette hold kommer du til at lave afstressende, rolige bevægelser som går ind og øger blodtilførslen til reproduktionsorganerne, retter op på din holdning, styrker dine muskler, lærer dem at slappe af og ikke mindst kommer du at lære at give dit underliv den opmærksomhed det fortjener.

Jeg er uddannet læge og MediYoga-instruktør og tror på at der er mange veje hen til helbredelse og velvære. I dette yogaprogram indbyder jeg til at sætte fokus på dit underliv. Øvelserne er nemme og jeg instruerer og retter løbende samt deler ud af min brede viden. Vi afslutter med en afslapning og meditation.

Vi arbejder med åndedrætsøvelser og afslapning til at skabe ro i kroppen så at den kan restituere og hente ny energi. Desuden hjælper øvelserne med at løsne skjulte blokeringer og ubalancer som kan ligge gemte i din krop og forstyrre din cyklus. Kvindekroppen har mange cykluser, så dette er et hold for både dig som menstruerer, er i hormonbehandling eller har gået i overgangsalderen.

Mange af årsagerne til underlivsproblemer, menstruationsgener og ufrivillig barnløshed ligger i muskulaturen omkring bækkenet. Derfor kan dette yogahold hjælpe dig med at lindre dine smerter og spændinger, styrke og smidiggøre dit bækken, hjælpe dig igennem din menstruation og øge dine chancer at blive gravid, både naturligt og for dig som er i fertilitetsbehandling.

Yoga er lige så meget en fysisk som en psykisk og sindslig praksis og jo mere tilpas og afslappet du kan være i din krop på yogamåtten, jo mere smitter det af i din dagligdag.

Tidspunkt: Tirsdage kl. 17.00-18.00 start 18. februar 2020
Sted: Holistisk Lægehus, Frederiksgade 76A, 1. sal, Aarhus C
Pris: 100 kr. pr. gang 450. kr. for 5 klip
Tilmeldning: klik her

Du kan være med på holdet under hele din cyklus.

Om fertilitet og yoga:
40 % af årsagerne til infertilitet hos kvinder er mekaniske og er opstået i forbindelse med muskelspændinger, fejlagtig kropsholdning, blokeringer i rygsøjle og bækken, stress, endometriose, dannelse af arvæv efter operation eller infektion så som kønssygdomme og blærebetændelser. Dette kan medføre nedsat blodtilførsel og dermed dårlig forsyning af ilt og næring til livmoderen, æggestokkene og æggelederne. Ved at arbejde med muskelstyrke og afslapning og øge blodtilførslen til reproduktionsorganerne kan dette yogaprogram fremme din evne til at blive gravid. Læs mere om fertilitet og yoga her.

Undervisningen vil være hver tisdag i efteråret. Det er et lille hold på maks. 6 personer, så der vil være plads til spørgsmål, sparring og personlig tilrettelæggelse ved ønske.

Tilmeld dig via vores bookingsystem. Ved spørgsmål skriv til: magdalena@holistisklaegehus.dk

Øvelse til at lette menstruationsgener. Lav den 2-3 gange om dagen ved menstruation.
Forsmag på en af øvelserne vi laver på holdet 🙂