fbpx

Kom til en aften med fokus på dig

Onsdagen d. 22. januar kl. 19-21 – slutsolgt
Tirsdag 10. marts kl. 19-21 – kun 8 pladser

i Holistisk Lægehus, Frederiksgade 76A, 1. sal, 8000 Aarhus C

Livet og hverdagen drøner ofte derudaf og vi glemmer at skabe plads til stilhed og fordybelse. Men det er i de små øjeblikke med ro og fuld opmærksomhed at man kan høre hvad hjertets hvisken fortæller en. Hvilken vej man skal gå. Hvad kroppen har behov for. Hvad man virkelig har lyst til. 

Denne aften vil vi have fokus på fordybelse, selvforkælelse, sårbarhed, nærvær og tilstedeværelse. 

Vi skaber rammerne for en dybere forbindelse til dig selv som kvinde. Dine behov, dine følelser og din krop. Vi vil skabe et frit og bevidst rum, hvor du kan være dig, hele dig, uanset hvordan det er den dag. Vi ønsker at du skal blive set, hørt, mødt og forstået, da det giver mulighed for at være vores autentiske selv. 

Vi ønsker at denne aften vil støtte dig på din vej til mere selvkærlighed i hverdagen. 

Til at komme nærmere dybden og roen vil vi gøre brug af flere hjerteåbnende redskaber. Vi vil lave yoga sammen, gå i dybden med potente essentielle olier og meditere. 

Vi vil starte aftenen med yoga i ca 45 min. Her vil fokus være på muligheden for at mærke indad og nedad. Det vil være rolige og blide stræk, med et udgangspunkt i underlivet og livmoderen. Der vil være fokus på hormonbalancerende øvelser. Herefter vil vi gennem en guidet meditation centrere og grounde. 

Du vil få en introduktion til Doterras essentielle olier og hvordan de kan hjælpe dig til at balancere dine hormoner og støtte din psykiske velbefindende og du vil få en personlig blanding med hjem. Gennem aftenen vil vi gøre brug af olierne. Olierne er utroligt potente og 100% rene.

Der vil være aftenen igennem være mulighed for at stille individuelle spørgsmål til os. Siv Gramstrup er sygeplejerske og sundhedsplejerske og Magdalena Lock Johansson er MediYoga-instruktør og læge.  

Som afslutning får du din personlige olieblanding med hjem og den meditation, som vi sammen har lavet. 

Tirsdag 10. marts:

Onsdag 22. januar: