fbpx

Hvad kan du forvente af et behandlingsforløb?

Din første konsultation i Holistisk Lægehus varer ca. 90 minutter og er et møde med både vores læge og naturmediciner. Konsultationen indeholder en samtale, fysisk undersøgelse, irisanalyse, samt en hårcelleanalyse. Under samtalen spørges der ind til dine symptomer, tidligere sygdomme, indlæggelser, operationer, din familiens sygehistorie, dit arbejdsliv, sociale liv, din psykiske tilstand m.m.

Irisanalysen er et fotografi af din regnbuehinde, hvor vi kan se din konstitutionstype, hvilket er med til at give et overordnet indtryk af kroppens medfødte styrker og svagheder. Analysen giver os et indtryk af hvilke organer og systemer i din krop, der har brug for vores opmærksomhed, samt hvorledes vi bedst kan stimulere din krop til at arbejde sig udad sygdom og overbelastninger.

Hårcelleanalysen Cell Wellbeing,  er en hurtig og sikker analysemetode, hvor vi får en status over din krops helbredsmæssige tilstand. Ud fra analysesvarene, vores viden om kroppens fysiologiske sammenhænge og din historie, kan vi se hvad du mangler af næringsstoffer, vitaminer, mineraler, samt hvilke indre og ydere miljøbelastninger vi skal tage os af, helt ned på celleniveau.

Vi kan ydermere, i samarbejde med dig, tage en beslutning om hvorvidt andre diagnostiske undersøgelser kunne være relevante, som f.eks. blodprøver, allergitest o.l. Dette vil oftest kun være relevant såfremt du i forvejen er i medicinsk behandling for stofskiftesygdom eller anden systemisk eller kronisk lidelse.

Med dig hjem fra den indledende konsultation får du en rapport med anvisninger og forklaringer på celleanalysen, tillagt vores råd og vejledning til brug i den første tid. Dette kan være anbefalinger vedrørende kosttilskud, homøopati, detox/afgiftning, motion- og søvnregulering.

Vi udarbejder desuden et individuelt behandlingsforløb, som kan indeholde anbefalinger om forskellige behandlingsformer, så som Kranio-Sakralterapi, Akupunktur, MediYogaMassage og/eller bredere Kostvejledning.

Der aftales tid til en opfølgende konsultation og ny håranalyse 3 måneder senere, samt to telefonsamtaler til at afklare eventuelle spørgsmål og tilpasninger i opstarten.

I dit forløb laver vi løbende evalueringer og tilpasninger for at give dig den bedst mulige behandling.

 

Udvidet udredning

I tilfælde hvor vi finder mistanke om svær eller livstruendesygdom, vil vi altid give vores anbefaling til en mere dybdegående udredning. Dette kan være via det etablerede sygehussystem, med os som tovholder og rådgiver.

Alle udredenede test og behandlinger via os, må påregnes egenbetaling.

Se mere om behandlinger og priser ved Holistisk Lægehus

Book tid: Klik her