fbpx
Har du, eller dit barn, uafklarede helbredsproblematikker?
Har du søgt hjælpe hos mange læger og behandlere uden at få et svar?
Måske har du endda fået at vide, at der ikke kan gives behandles og at den nuværende sundhedstilstand er kronisk?
Men ingen bør leve med en påstand som bygger på symptomer og diagnoser.

Vi tilbyder dig, eller dit barn, et forløb, hvor vi ser på hele historikken, det samlede symptombillede og alle systemer i kroppen. Vi arbejder på at genopbygge og skabe balance, for at skabe mere trivsel i livet og øget sundhed.

Udtalelser klik her

I vores behandlingsmodeller er der kun et fællestræk, nemlig patienten. Vi søger ikke altid svaret i det symptom som er mest udtalt, og du vil derfor opleve en helt anden tilgang til de fysiske problematikker end du har været vant til.

Det er vores erfaring ”billedligt talt”, at nøglen til den låste dør, ikke altid hænger på nøgleholderen. Det betyder at et hudproblem godt kan have grobund i en problematisk fordøjelse, eller at kredsløbssygdom kan skyldes problemer i følelseslivet. Derfor løser vi ikke problemer traditionelt og vi har brug for at du er indstillet på at arbejde med.

Vi starter altid med at skabe et godt fundament. Et godt grundlæggende og stabilt udgangspunkt giver kroppen resurser og styrke til at heles.

Ikke sjældent kan vi se at nogle simple og enkelte forandringer kan gøre en stor forskel, i livskvaliteten. For eksempel, sætter et glas vand gang i mange processer i kroppen, men hvis du ikke drikker væsken, har du naturligvis ikke glæde af det. Det kan være en af de små detaljer vi selv er blinde for i vores hverdagsvaner og daglige gøremål. Men som kan have voldsom konsekvenser for vores krops normale funktioner.

For at behandle og genoprette de systemer og organer som ikke er i balance arbejder vi blandt andet med vitaminer og mineraler i en periode, naturmedicin samt ændringer i din kost. Vi sætter også ind på det mere psykiske og mentale plan i din tilværelse, og hjælper dig til at tage hul på det du finder svært at løse eller acceptere, for eksempel i forhold til arbejde, familie eller egenomsorg.

Vores hensigt er at hjælpe dig med at finde årsagen til dine symptomer, hvorfor din krop er blevet syg.

Vores mål er at behandle og støtte dig til at opnå en sund, glad og velfungerende tilværelse.

Vores funktion som behandler er at være tovholdere gennem hele i forløbet, også i de tilfælde hvor der er tale om kontakter til det offentlige sundhedssystem eller egen læge. Det betyder at vi såfremt det er relevant, inddrager alle undersøgelser og svar og er behjælpelige med forståelsen af disse i forhold til dit forløb hos os.

Hvad kan du forvente af et behandlingsforløb?

Din første konsultation i Holistisk Lægehus varer ca. 90 minutter og er et møde med både vores læge og naturmediciner. Konsultationen indeholder en samtale, fysisk undersøgelse, irisanalyse, samt en hårcelleanalyse. Under samtalen spørges der ind til dine symptomer, tidligere sygdomme, indlæggelser, operationer, din familiens sygehistorie, dit arbejdsliv, sociale liv, din psykiske tilstand m.m.

Irisanalysen er et fotografi af din regnbuehinde, hvor vi kan se din konstitutionstype, hvilket er med til at give et overordnet indtryk af kroppens medfødte styrker og svagheder. Analysen giver os et indtryk af hvilke organer og systemer i din krop, der har brug for vores opmærksomhed, samt hvorledes vi bedst kan stimulere din krop til at arbejde sig udad sygdom og overbelastninger.

Hårcelleanalysen Cell Wellbeing,  er en hurtig og sikker analysemetode, hvor vi får en status over din krops helbredsmæssige tilstand. Ud fra analysesvarene, vores viden om kroppens fysiologiske sammenhænge og din historie, kan vi se hvad du mangler af næringsstoffer, vitaminer, mineraler, samt hvilke indre og ydere miljøbelastninger vi skal tage os af, helt ned på celleniveau.

Vi kan ydermere, i samarbejde med dig, tage en beslutning om hvorvidt andre diagnostiske undersøgelser kunne være relevante, som f.eks. blodprøver, allergitest o.l. Dette vil oftest kun være relevant såfremt du i forvejen er i medicinsk behandling for stofskiftesygdom eller anden systemisk eller kronisk lidelse.

Med dig hjem fra den indledende konsultation får du en rapport med anvisninger og forklaringer på celleanalysen, tillagt vores råd og vejledning til brug i den første tid. Dette kan være anbefalinger vedrørende kosttilskud, homøopati, detox/afgiftning, motion- og søvnregulering.

Vi udarbejder desuden et individuelt behandlingsforløb, som kan indeholde anbefalinger om forskellige behandlingsformer, så som Kranio-Sakralterapi, Akupunktur, MediYogaMassage og/eller bredere Kostvejledning.

Der aftales tid til en opfølgende konsultation og ny håranalyse 3 måneder senere, samt to telefonsamtaler til at afklare eventuelle spørgsmål og tilpasninger i opstarten.

I dit forløb laver vi løbende evalueringer og tilpasninger for at give dig den bedst mulige behandling.

Udvidet udredning

I tilfælde hvor vi finder mistanke om svær eller livstruendesygdom, vil vi altid give vores anbefaling til en mere dybdegående udredning. Dette kan være via det etablerede sygehussystem, med os som tovholder og rådgiver.

Alle udredenede test og behandlinger via os, må påregnes egenbetaling.

Se mere om behandlinger og priser ved Holistisk Lægehus

Book tid: Klik her


Udtalelser

Vi har boet 4 år i Tyskland hvor vores helt almindelige praktiserende læge ud over den almindelige skolemedicin tilbød over 15 forskellige – hvad vi i Danmark kalder “alternative” behandlingsformer. Det har jeg virkelig savnet, efter vi flyttede til Danmark igen. Indtil jeg fandt jeres klinik. Jeg vil også gerne sige tusind tak for et meget vellykket forløb omkring mine tænder og udslæt på hænderne. Det har jeg været rigtig glad for. I fortjener stor succes med jeres sted. Det er dejligt at vide, at I er der! /Ole

Jeg havde i et stykke tid gået og været træt og uoplagt. Fik konstateret for lavt stofskifte, som egen læge ikke syntes skulle behandles. Jeg tænkte at jeg selv måtte kigge indad og gøre noget (godt for mig selv). Jeg begyndte at kigge efter antiinflamatorisk kost, men der er jo lige så mange meninger som der er er folk til. Jeg fik anbefalet Holistisk lægehus, og det har jeg ikke fortrudt.
Igennem 90 dage har jeg kunnet mærke hvordan energien er vendt tilbage. Man skal selvfølgelig være indstillet på at ændre kost/livsstils vaner, men det har ikke været noget problem, da jeg har kunnet mærke forskellen, især med mindre ømme led og mindre væske i kroppen. /Marianne