fbpx

Heilpraktik tager udgangspunkt i en naturmedicinsk helhedsforståelse af kroppen og dens sundhed. Jeg arbejder med udgangspunkt i at finde den udløsende årsag, til de fremtonende symptomer. Et symptom kan ofte bruges som guideline til en bagvedliggende ubalance. Symptomerne er da også af samme grund sjældent varigt fjernet, hvis behandlingen udelukkende omhandler disse.

Det betyder naturligvis ikke, at du som patient hos en Heilpraktiker skal udholde dine eventuelle smerter eller symptomer indtil årsagen er fundet. Nej, det betyder blot, at jeg som Heilpraktiker ikke nødvendigvis ser behandlingen som værende overstået, selv om et symptom syntes at være afhjulpet. Jeg behandler naturligvis symptomer og smerter, sideløbende med udredning og behandling af hovedårsagen.

Book tid:  Klik her

Som Heilpraktiker gør jeg brug af mange forskellige diagnostiske redskaber:

  • Anamnese, bestående af en samtale dig og mig imellem. Den vil  indeholde afklarende spørgsmål til livs-og sygdomshistorie fra barnsben og til nu.
  • En kliniske undersøgelse, hvor kroppen gennemgås med blodtryk, tjek af hjerte, lunger, reflekser mv, som den kendes fra den almindelige læge.
  • Irisanalyse, hvor øjet kan fortælle om evt. arvelige, fysiologiske eller toksiske belastninger/udfordringer kroppen måtte have.
  • En Postologisk gennemgang, som indeholder gennemgang af kroppens holdning.
  • I tillæg til ovenstående benytter jeg mig af de teknikker som jeg har tilegnet mig gennem min Kranio-sakral terapeut uddannelse.