Diabets og livsstilsforløb forløb i Holistisk Lægehus i Aarhus

Diabetes er blevet en folkesygdom, der rammer mænd og kvinder næsten ligeligt. Ca. 15.000 danskere får årligt diagnosen Diabetes. Dette tal dækker over nye tilfælde af både type I og type II Diabetes.

Det årlige antal af nye tilfælde af Diabetes er i voldsom stigning og et stort antal danskere ved ikke, at de er i risiko for at udvikle sygdommen, hvis ikke de ændrer deres vaner.

Nu tyder forskning ligeledes på, at de samme mekanismer, som gør sig gældende for Diabetes, kan have indflydelse på udviklingen af en anden af vore frygtede folkesygdomme, nemlig Alzheimers demens – som forskere mener skyldes insulinresistens i hjernen. Forskerne er gået så langt som til at kalde det for Diabetes type III – Alzheimers demens.

Diabetes type I, II og III vil formentligt i fremtiden have en kedelig plads, som hyppigste dødsårsag i Danmark, helt på højde med hjertekarsygdom og kræft.

Har du allerede Diabetes, er vigtigt, at du tager ansvar for din sygdom. Lær at leve dit bedste liv med Diabetes.

Er du i risiko for at udvikle Diabetes, eller døjer du med forhøjet blodtryk, kolesterol eller overvægt så tag hånd om din fremtid og ændre dine vaner nu. Lær at støtte din krop og forbedre dit liv nu og i fremtiden. 

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon: 2267 2323, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at booke et forløb.

Book selv et forløb her:  Klik her