fbpx

Diabetes er blevet en folkesygdom, der rammer mænd og kvinder næsten ligeligt. Ca. 15.000 danskere får årligt diagnosen diabetes. Dette tal dækker over nye tilfælde af både type I og type II diabetes.  

Det årlige antal af nye tilfælde af diabetes er i voldsom stigning, og et stort antal danskere ved ikke, at de er i risiko for at udvikle sygdommen, hvis ikke de ændre deres vaner. 

Nu tyder det ligeledes på at de samme mekanismer, som gør sig gældende for diabetes, kan have indflydelse på udviklingen af en anden af vore frygtede folkesygdomme, nemlig Alzheimers demens, som forskere mener skyldes insulinresistens i hjernen. Forskerne er gået så langt, som til at kalde det Diabetes type III, Alzheimers demens.  

Diabetes type I, II og III vil formentligt i fremtiden have en kedelig plads, som den hyppigste dødsårsag i Danmark, helt på højde med hjertekarsygdom og kræft.  

Har du allerede diabetes, er vigtigt, at du tager ansvar for din sygdom. Gør dig til ”mester” i at støtte din krop og forbedre dit liv nu og i fremtiden. 

Er du i risiko for at udvikle diabetes, så tag hånd om din fremtid og ændre dine vaner nu. 

Ønsker du at vide mere om hvad forløbet indeholder og hvad der forventes af dig, hvad det koster og meget mere, så læs videre ved at klikke her: Master i Diabetes forløb

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon: 2267 2323, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at booke et forløb.

Book selv et forløb her:  Klik her