fbpx

Foredrag med Karsten Munk

Onsdag d. 12. juni kl. 19 byder vi Karsten Munk, stifter og daglig leder af Karsten Munk Akademiet velkommen i Holistisk Lægehus.

Han kommer at tale om spiritualitet -og koden til en optimal udnyttelse af dine potentialer. Hvordan stress og langtidsstress giver dig mulighed for at komme i kontakt med kræfter, som kan betyde en markant positiv, opbyggende forvandling i dit liv. Det bliver en aften med fokus på biologisk psykologi og sammenhængene mellem ånd, sjæl og kemi.

Powered byBilletFix

Inspiration & tro – foredragsaftner

Er tro en del af det at være menneske?  Hvad kan tro gøre for dig?  Hvad er tro for dig?  Er det religion, spirituelle guider, engle, videnskab eller ateisme, der taler til dig?

I Holistisk Lægehus har vi vendt emnet et utal af gange, og vi er i hver tilfælde enige om, at det har stor betydning i vores samfund. Det har til alle tider i menneskehedens historie ledt os i krig og til kærlighed. Det har fået mennesker til at tage umenneskelige beslutninger, hvilket blot understreger troens styrke.

I vores øjne er det, at have tro, på det helt individuelle plan, med til at give livet mening og indhold. Det kan hjælpe os gennem de dele af livet, som kan være svære at forstå og gennemleve. For os er det ikke så vigtigt hvad du tror på, hvis blot det styrker dig i at finde et sundt ståsted.

Det er vores ønske over en række aftener, at give dig mulighed for, at møde eksperter og ildsjæle, mennesker med forskellige tanker om livet og dets formål. Vi har stillet dem en opgave, nemlig at holde aftenen i deres ånd. Dermed har de frihed til at inspirere, informere og at give vi andre noget at tænke over. Har du lyst til at vække din eftertænksomhed, så ta´med på opdagelse.

Vil du vide mere om antroposofi?

Læs dette blogindlæg.