fbpx

Aften med Christian Viborg

Eventet er udsolgt

Tirsdag d. 17. september kl. 19.00-21.15 i Holistisk Lægehus.

Kom til en fantastisk aften i Holistisk Lægehus sammen med Christian Viborg.

Vi vil starte med en guidet meditation med skytsåndskontakt, herefter vil Christian bringe os tættere på den åndelige verden og på denne måde viderebringe beskeder og beskrivelser til publikum fra ”afdøde” familie og venner fra den åndelige verden. I løbet af aftenen vil deltagerne også få mulighed for, at stille spørgsmål omkring eget liv og får clairvoyante beskeder. Christian forstår at formidle med stor præcision, kærlighed, alvor og humor.

Christian vil gerne ændre vores holdning til dem på den anden side, så vi ikke ser dem som noget uhyggeligt, farligt og mystisk, men at vi tager imod den kærlighed, healing og vejledning, de har til os. Åndelig sjælskontakt er en naturlighed og har altid været en del af menneskeheden siden tidernes morgen. Christians holdning er, at kommunikation med ånderne er for alle, det er en evne, vi alle har, da vi bruger vores 5 sanser.  

Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han afholder klarsyn over hele Danmark, og tidligere i Norge og England. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats, mediumship-udvikling.

Læs mere om Christians arbejde på www.christianviborg.dk 

Det er en intim aften med begrænset antal deltagere.

Powered byBilletFix

Inspiration & tro – foredragsaftner

Er tro en del af det at være menneske?  Hvad kan tro gøre for dig?  Hvad er tro for dig?  Er det religion, spirituelle guider, engle, videnskab eller ateisme, der taler til dig?

I Holistisk Lægehus har vi vendt emnet et utal af gange, og vi er i hver tilfælde enige om, at det har stor betydning i vores samfund. Det har til alle tider i menneskehedens historie ledt os i krig og til kærlighed. Det har fået mennesker til at tage umenneskelige beslutninger, hvilket blot understreger troens styrke.

I vores øjne er det, at have tro, på det helt individuelle plan, med til at give livet mening og indhold. Det kan hjælpe os gennem de dele af livet, som kan være svære at forstå og gennemleve. For os er det ikke så vigtigt hvad du tror på, hvis blot det styrker dig i at finde et sundt ståsted.

Det er vores ønske over en række aftener, at give dig mulighed for, at møde eksperter og ildsjæle, mennesker med forskellige tanker om livet og dets formål. Vi har stillet dem en opgave, nemlig at holde aftenen i deres ånd. Dermed har de frihed til at inspirere, informere og at give vi andre noget at tænke over. Har du lyst til at vække din eftertænksomhed, så ta´med på opdagelse.