fbpx

Engleaften 

Onsdag d. 1. maj kl. 18.30-21 får vi besøg af Ingeborg Hjortsballe, stifter af wwww.Den6sans-Vejle.dk. Ingeborg holder en af sine engleaftner i Holistisk Lægehus.

Ingeborg fortæller om engle og guider dig gennem en meditation til at finde din engel. Du lærer hvordan du kan få beskeder.

Efterfølgende giver Ingeborg clairvoyante beskeder fra englene, til dem hun kan nå blandt publikum.

Du kan få indsigt i:

Hvilke muligheder, der er åbne for dig

Guiding til at komme den vej, din sjæl gerne vil

Hvor du er lige nu i din udvikling og du skal lære af situationen

Frederiksgade 76A, 1. sal, 8000 Aarhus C, se kort


Inspiration & tro

Er tro er en del af det at være menneske?  Hvad kan tro gøre for dig?  Hvad er tro for dig?  Er det religion, spirituelle guider, engle, videnskab eller ateisme, der taler til dig?

I Holistisk Lægehus har vi vendt emnet et utal af gange, og vi er i hver tilfælde enige om, at det har stor betydning i vores samfund. Det har til alle tider i menneskehedens historie ledt os i krig og til kærlighed. Det har fået mennesker til at tage umenneskelige beslutninger, hvilket blot understreger troens styrke.

I vores øjne er det, at have tro, på det helt individuelle plan, med til at give livet mening og indhold. Det kan hjælpe os gennem de dele af livet, som kan være svære at forstå og gennemleve. For os er det ikke så vigtigt hvad du tror på, hvis blot det styrker dig i at finde et sundt ståsted.

Det er vores ønske over en række aftener, at give dig mulighed for, at møde eksperter og ildsjæle. Mennesker med forskellige tanker om livet og dets formål.

Vi har stillet dem en opgave, nemlig at holde aftenen i deres ånd. Dermed har de frihed til at inspirere, informere og at give vi andre noget at tænke over. Har du lyst til at vække din eftertænksomhed, så ta´med på opdagelse.