fbpx

Få en dybere forståelse for din menstruationscyklus, de symptomer du måtte have og hvad du kan gøre for at få det bedre.

Måske døjer du med:
– smerter
– store eller uregelmæssige blødninger

– infertilitet
– humørsvingninger
– polycystisk ovariesyndrom (PCOS)
– endometriose
– akne
– vægtøgning
– træthed

Jeg hjælper dig med at forstå og tolke din cyklus. Ubalancer kan feks.bunde i fysisk eller psykisk stress, hormonubalance, en forkert kost, eller muskelspændninger. Har du journaler fra sygehuset og blodprøver må du gerne tage dem med.

Det kan du forvente af en konsultation
Det første trin til en mere balanceret menstruationscyklus er at blive kendt med din egen cyklus. Vi arbejder hen mod en øget selvkærlighed, forståelse og accept over egen krop og sind. Jeg guider dig i hvordan du kan følge din cyklus og hvad du kan forvente i de fire forskellige faser af den. For at mindske dine symptomer og hjælpe din krop og psyke på vej, arbejder jeg med øreakupunktur, kosttilskud, kostregulering, homøopatiske præparater, kropsøvelser og meditationer.

Du vil lære hvordan du kan bruge din egen cyklus til at vejlede dig. Er der behov for uddybende blodprøver kan jeg bestille dem på sygehuset til egenbetaling. Jeg tilbyder også guidning i Emotionel Frihedsteknik, EFT, som er en psykoterapeutisk metode kombineret med kinesiske akupressur som kan hjælpe dig med at komme i kontakt med dine følelser og arbejde med underbevidste mønstre.

Priser:
Rådgivning, 75 minutter, 1200 kr.
Konsultationerne kan foregå på Skype eller i Holistisk Lægehus, Frederiksgade 76A, 1. sal, 8000 Aarhus.

Ring for en uforpligtende snak på tlf. 29 86 05 96
Eller skriv en mail til: magdalena@holistisklaegehus.dk

Cyklus og fertilitetsyoga – individuel 75 minutter, 690 kr. inkl. 2 uger gratis adgang til yoga online
Emotionel frihedsteknik, EFT, 20 minutter, 250 kr.

Ønsker du en gratis cyklustracker? Tilmeld dig CyklusLivs nyhedsbrev her.