fbpx

Introduktionsaften til at leve med sin Cyklus

Tirsdag 16. juni, kl. 19-21 –  kun 8 pladser
i Holistisk Lægehus, Frederiksgade 76A, 1. sal, 8000 Aarhus C

Denne aften vil vi omfavne den styrke og støtte det er at kende til sin månedlige menstruationscyklus. 

Det er en aften for dig, som ønsker at lære mere om den visdom der ligger i din kvindelige cyklus. Som kvinde har du en unik mulighed for at blive guidet, når du læner os ind i den visdom din cyklus viser dig. Det er visdom der hver måned guider og modner og nærer dig. At lytte, være med det der er, ikke mere eller mindre. At omfavne dig selv og det flow du får fortalt af kroppen. Når du omfavner de gaver og behov, som hver fase viser dig, kan du mærke den selvkærlighed der er forbundet med at følge din cyklus.

Så hvis du ønsker at gå mere i dybden med det din krop hver måned vil fortælle og lære dig, så er denne aften noget for dig. 

Denne aften vil vi starte med en guidet meditation, så vi kan lande og mærke os selv der hvor vi er præcis lige nu. Derefter vil du blive introduceret til de fire årstider, som den kvindlige cyklus indeholder. Vi vil dykke ned i hver fases muligheder og behov. Du vil få en introduktion til Doterras essentielle olier og hvordan de kan hjælpe dig til at balancere dine hormoner og støtte dit psykiske velbefindende. Gennem aftenen vil vi gøre brug af olierne som er utroligt potente og 100% rene. Som afslutning på aftenen, vil du få en kort introduktion til hvordan du kan få fat på olierne, hvis du mærker de skal ind i dit liv.

Vores ønske er at aftenen skal være dynamisk og med udgangspunkt i dig. Vi vil skabe et frit og bevidst rum, hvor du kan være dig, hele dig, uanset hvordan det er den dag og du må stille alle de spørgsmål du måtte have til os. Siv er sygeplejerske og sundhedsplejerske og Magdalena er læge.  

Vi glæder os til at se dig.

Læs mere om os og hvad vi tilbyder på CyklusLiv.dk