fbpx

Har dit barn tankemylder, konflikt i sociale relationer, angst, depression, psykisk og fysisk uro? Symptomerne kan være mange. Ens for både børnene og jer som forældre er, at det er en svær og hård tid at komme igennem, og at i som familie har brug for at finde forståelse, støtte og hjælp.

Der er ligeså mange variationer af diagnoserne som der er børn og familier der lider under problematikken. Jeres barn er unikt, også selv om det har fået den samme diagnose som et andet barn.

Hvordan kan jeg hjælpe?

Det jeg kan med min behandling er, at nå ind til dit barn og give det vished om, at vi ser, hører og forstår at det trænger til hjælp. At dit barn kan stole på, at det trygt kan slappe af og at vi vil barnet det godt.

Det er min erfaring, at børn er i en fysisk tilstand af konstant kamp og flugt. Dette er en naturlig tilstand som kroppen har brug for at kunne udløse, men som ikke er tiltænkt til at være permanent. Og netop den tilstand hjælpes børnenes system ud af, når jeg behandler med biodynamisk Kranio-Sakral terapi.

Herudover arbejder jeg meget gennem naturlig og rolig samtale med både dit barn og dig, under behandlingen. Det giver dit barn tid og ro til at spørge om alt mellem himmel og jord. Herved fornemmer og oplever dit barn, at jeg er fuldstændig nærværende og at jeg har tillid til det og jer som forældre.

Igennem det rum af tillid, der bygges op, vil dit barn finde ro i deres krop og nervesystem, og med denne ro bliver barnet i stand til at bryde de mønstre, som er opbygget gennem de mange kampe og “slag”, som deres situation har bragt jer i.

Udtagelser fra et Kranio-Sakral terapi forløb

2. klasses dreng kommer til mig pga. pludselig opstået adskillelsesangst og indre uro. Behandlingen forløb over 3 besøg, hvor begge forældre på skift var med.

Med egne ord fortæller familien følgende:

“Vores dreng udvikler pludselig en angstlignede tilstand. Kunne ikke selv gå ind i skolen/SFO, kunne ikke være alene til fritidsinteresser (har kunnet dette tidligere), har heller ikke i denne periode kunne passes af bedsteforældre, hvilket plejede at være fint fungerende.”

Forældre til L

L’s egne ord: “Mor og far fortalte jeg skulle ind til Luise. Vi snakkede om, at hun måske kunne hjælpe mig, så jeg ikke var så ked af det og bange. Måske kunne mavefornemmelsen også forsvinde. Luise er meget sød. Hun er sådan en slags hjernelæge, der ved noget om væske i hjernen, der nogle gange tager en forkert vej så man lidt nemmere bliver ked af det og bange.
Jeg skulle ligge på sådan en briks. Jeg faldt næsten i søvn første gang. Det var mega dejligt, når Luise holdt ved mig.
Og så ved hun alt muligt om dyr. Og hendes kat har også fået ”sekranioterapi” – det er ret sejt. Og den sidste gang jeg var der, lavede vi hule inde i tæppet. Hun fik alt det sidste ked af det til at gå væk.”

Barn L

L og vi slappede af ved Luise. Vi var en smule skeptiske, men havde fået Luise anbefalet. L nød det utrolig meget, og vi kunne allerede efter første gang mærke en ændring i hans sindstilstand.
Efter 3 gang var han selv i stand til at tage afsted til børnefødselsdag, hos en kammerat fra klassen. Han sagde farvel til os og gik lige ind. Efter måneder hvor dette var utænkelig, var det enormt fantastisk, at han var ved at “vende tilbage” til sig selv. 
Nu er han kommet så langt at overnatning hos andre er lidt udfordrende, men ikke noget han ikke kan klare. Når vi snakker om det, nævner han Luise, og siger at hun også vil sige at jeg kan.

Forældre til L

Book tid: Klik her