Er en dybdegående og effektiv behandling til fysiske og psykisk spændinger og ubalancer. Behandlingen er smertefri og særdeles blid hvilket gør den særlig attraktiv til behandling af spædbørn og særligt senstive børn og voksne. Behandlingen giver din & dit barns krop ro og styrke til at genvinde sin optimale sundhed. Under behandlingen arbejdes i dybden via nervesystemet, hvilket befrier kroppen for smerter, samt fysisk og psykisk stress, som ellers kan være medvirkende til at fastholde sygdom og svagheder i kroppen.

Læs udtalelse her: Klik her


Mit speciale!

Jeg har sammen med den grundlæggende biodynamiske Kranio-Sakral terapi uddannelse specialiseret mig i behandling af børn, helt fra spædbørns alderen og til de store næsten voksne teenagere. Det er min erfaring at børnene har hurtig effekt og stor glæde af mine behandlinger. Hvilket jeg tillægger, at min tid sammen med børnene foregår fuldstændig efter deres behov og med dem som udgangspunkt.

Dit barn oplever derfor ikke at blive behandlet, men at blive mødt og forstået.

Behandlingen virker fantastisk på:

  • Spædbørn/ babyer med uro, gråd og “utrøstelighedsanfald”, kolik, refluks og gylpen.
  • Børn i skolealderen med symptomer som indre uro, angst, koncentrationabesvær, træthed, hovedpine og mavepine, samt børn med diagnosticeret ADHD og autisme.
  • Teenagere med angst, træthed, søvnproblemer, uforklarlige smerter koncentrationabesvær og eksamenstress.

Læs mine tanker om børn med bogstavsdiagnoser og adfærdsproblematikker:  Klik her

Book tid: Klik her

— — —

Udtalelser:

Baby trivsel og tryghed

Jeg og min lille dreng har nu været forbi Luise to gange, til en snak og KST behandling til den lille.

Første gang da min søn var ca. 4 uger gammel og nu igen hvor han er blevet godt 6 måneder. Begge gange er vi blevet taget rigtig godt imod, I skønne og rolige ramme. Luise er rigtig god til at aflæse hans små signaler og respekterer det når der er noget han ikke er tryg ved. Hun udviser stor tålmodighed hele vejen igennem, ligeledes er der plads og tid til mama med alle hendes spørgsmål og undren. De varmeste anbefalinger herfra.

Annemarie

Opkastning og refluks

Vi havde været hos Luise med vores datter på den gang 3 år på grund af mavesmerter og det virkende næsten omgående. Udover kranio-sakral terapi arbejder hun også med naturmedicin som Heilpraktiker og derfor fik vi også hjælp til at give vores datter nogle kosttilskud og ændre på kosten. Så da jeg fødte min søn og han ret tideliget fik problemer med refluks, med eksplosive opkastninger og timevis at utrøstelig gråd, fik vi en tid til ham. Han var kun 5 uger første gang.

Efter bare to behandlinger var han til at trøste når hans mave gjorde ondt og hans refluks og opkastninger var næsten helt væk. Vi har været hos Luise igen da han var 3½ måneder for at få fulgt op, og få tjekket ham for spændinger i nakke og ryg. Det har virket helt utroligt hurtigt og han har det så godt nu.

Sofie.

Søvnbesvær, uro og angst.

Vore søn på 8 år har været i hænderne på Luise grundet uro og angst særligt i sovesituationer. Allerede efter 1. gang kunne vi mærke en forbedring. Efter 3. gang var angsten reduceret til et niveau, hvor han selv kunne falde i søvn. Det var intet mindre end magisk. Med min søns ord: “Det er som om, at Luise kan trylle med min krop, det føles virkelig rart.

Hun er fantastisk til børn, hun rummer både uro, modstand og tårer. Den varmeste anbefaling herfra.

Maria.

Angst hos børn

Vores dreng på 8 år udvikler pludselig en angst lignede “tilstand”. Kunne ikke selv gå ind i skolen/SFO, kunne ikke være alene til fritidsinteresser (har kunnet dette tidligere), har heller ikke i denne periode kunne passes af Bedsteforældre, hvilket plejede at være fint fungerende. 

L’s egne ord: Mor og far fortalte jeg skulle ind til Luise. Vi snakkede om, at hun måske kunne hjælpe mig, så jeg ikke var så ked af det og bange. Måske kunne mavefornemmelsen også forsvinde. Luise er meget sød.

Hun er sådan en slags hjernelæge, der ved noget om væske i hjernen, der nogle gange tager en forkert vej og så man lidt nemmere bliver ked af det og bange. Jeg skulle ligge på sådan en briks. Jeg faldt næsten i søvn første gang. Det var mega dejligt, når Luise holdt ved mig. Og så ved hun alt muligt om dyr. Og hendes kat har også fået ”sekranioterapi” – det er ret sejt. Og den sidste gang jeg var der, lavede vi hule inde i tæppet. Hun fik alt det ked af det til at gå væk. 

Vores ord: L og vi slappede af ved Luise. Vi har en smule skeptiske, men havde fået Luise anbefalet. L nød det utrolig meget, og vi kunne allerede efter første gang mærke en ændring i hans sindstilstand. Efter 3 behandlinger var han selv i stand til at tage afsted til børnefødselsdag, hos en kammerat fra klassen. Han sagde farvel til os og gik lige ind. Vi kunne se at L. efter måneder hvor dette var utænkelig, at han var ved at “vende tilbage” til sig selv. 
Nu er han kommet så langt at overnatning hos andre er lidt udfordrende, men ikke noget han ikke kan klare. Når vi snakker om det, nævner han Luise, og siger at hun også vil sige at jeg kan.

Glad familie.

Svært at være teenager

Stor skolepige, plaget af tiltagende og daglig hovedpine samt træthed gennem måneder. Var i forløb hos mig over en periode på 1½ mdr. med 4 konsultationer. Mor deltog under 1. behandling.

Mor fortæller at symptomet primært er hovedpine over længere tid. Vores datter var meget skeptisk første gang hun skulle til Luise og synes det var noget fis og hun havde det jo fint. Det er vores indtryk at vores datter og Luise har haft nogle gode snakke om alt og intet.  I dag er hun helt hovedpinefri 🙂 

C’s egne ord. Min lillebror havde været hos Luise og mine forældre synes, jeg skulle se om hun kunne gøre noget ved min hovedpine. Jeg synes det var åndsvagt, men jeg gik med. Første gang var min mor med, de andre gange har jeg selv været hos Luise.

Luise og jeg fik nogle gode snakke og jeg opdagede hvor meget jeg egentlig havde ondt i hovedet, da det begyndte at lette. Nu er hovedpinen væk.

Migræne

Jeg har gennem flere år lidt af hovedpine og migræneanfald. Det kunne i perioder være så invaliderende at jeg ikke kunne stå ud af sengen.
Jeg valgte derfor at prøve behandling med Kranio-sakral terapi hos Luise.
Jeg har nu lange perioder uden mine vanlige anfald og jeg har bemærket at mit stress niveau ligeledes er aftaget betydeligt. Jeg vil helt sikkert opsøge Luise igen hvis jeg mærker de gamle symptomer komme tilbage. Det virker!

Tina