Vi ser altid på kosten:

I vores klinikforløb vil vi altid komme ind på kosten, det er vores erfaring at det vi spiser har stor betydning for vores ydeevne og velvære, og det er et parameter som kan skruges på med god effekt. Kosten kan være din bedste ven eller din fjende nr. 1., vores mision er at gøre din mad til en overskuelig del af din egen naturlige medicin, til glæde og gavn.

Vi vil hjælpe dig på vej med at tilrettelægge din kost, så den gavner dit helbred, giver dig glæde og overskud uanset hvor stor din interesse for madlavning er og hvor meget tid, du syntes du har til rådighed. Vi oplever ofte, at det blot handler om at bruge gode og gerne økologiske råvare samt lave det meste fra bunden, samt at kende vejen til indspirende steder at får støtte og tips. Sund og smagfuld mad behøver ikke at tage lang tid og vi vil vise dig hvordan, hvis madlavning virker overvældende for dig.

Viser det sig ved vores forundersøgeles, at der kunne være behov for dybdegående veldefineret kostplan samt særlig sammensætning af kosten for at hjælpe dig videre , vil vi henvise dig enten til vores kollega og ernærings terapeut Wenche Axelgaard, som ligeledes har til huse i Holistisk Lægehus, eller til kostvejleder Nickolai Damgaard v/Klinik Damgaard alt efter dit behov.

Book tid: Klik her