fbpx

Aurikuloterapi, også kaldet øreakupunktur, er en behandlingsteknik som oprindeligt er udviklet i  Asien for mere end 2000 år siden.

Øret udgør i sin helhed et lille mikrosystem eller kort om du vil, over kroppens organer, kirtler, muskler, led, knogler og hud. Det giver os som behandler mulighed for at lægge dine symptomer og smerter i et system som direkte kan overføres til et koncentreret område på øret. Herved kan vi blokere kroppens nervesignaler via centralnervesystemet og få smerten til at ophøre og kroppen til at genoprette sin balance i punktet. Gennem mange år har man videreudviklet teknikken til ligeledes at gøre brug af frekvens, lys og magneter. Dette gør det muligt for os at give behandlingen til børn og patienter med nåleskræk. Ligesom at man efter flere års erfaringer med lys og frekvens har kunnet konstatere at disse, til visse typer at lidelser og smerter, virker mere effektivt. 

Det betyder, at vi i holistisk lægehus under disse behandlinger ofte vil benytte os af en kombination af både lys, frekvens og nåle i samme behandling.

Aurikuloterapi kan bruges til behandling af stort set alt, men er særligt effektivt mod smerter, stress, fordøjelsesgener, og lettere hudlidelser som acne og eksem.

Kombineres ofte med akupunktur eller sugekopmassage.

En supernærværende, personlig og effektiv behandling. Magdalena formår at se problemstillingerne med mange forskellige briller og har en god forståelse for mange dele af lægevidenskaben, samt hvordan både konventionelle og mere alternative behandlingsformer bruges

Lars

Book tid: Klik her