Øreakupunktur også kaldet Aurikuloterapi, er en behandlingsteknik som oprindeligt er udviklet i  Asien for mere end 2000 år siden.

Øret udgør i sin helhed et lille mikrosystem eller kort om du vil, over kroppens organer, kirtler, muskler, led, knogler og hud. Det giver os som behandler mulighed for at lægge dine symptomer og smerter i et system som direkte kan overføres til et koncentreret område på øret. Herved kan vi blokere kroppens nervesignaler via centralnervesystemet og få smerten til at ophøre og kroppen til at genoprette sin balance i punktet. Gennem mange år har man videreudviklet teknikken til ligeledes at gøre brug af  lys og magneter. Dette gør det muligt for os at give behandlingen til børn og patienter med nåleskræk.

I Holistisk lægehus benytter jeg mig primært af magneter til behandling via øret da der er lavet undersøgelser som viser at effekten af disse er ligeså stor som ved brug af nåle.

Aurikuloterapi kan bruges til behandling af stort set alt, men er særligt effektivt mod smerter, stress, fordøjelsesgener, og lettere hudlidelser som acne og eksem.

Kombineres ofte med Bindevævsmassage eller Kranio-Sakral terapi, hvilket giver en forstærkende effekt. 

Book tid: Klik her