fbpx

Ved akupunktur bruges tynde nåle til at stimulere punkter langs kroppens energibaner. Behandlingen afbalancerer kroppen og kan løsne blokkeringer og ubalancer i energibanerne som kan give sygdom og smerter. 

Kombineres ofte med sugekopbehandling og aurikuloterapi.

“Jeg fik smerter i ryggen og højre skulder, noget jeg tidligere har døjet med i op til 6 måneder, og som jeg brugte meget tid og mange penge på at få behandlet hos både osteopat, fysioterapeut og thai (wat poo) massage. Noget der også hjalp, men ikke helt tog smerterne. Denne gang fik jeg én behandling hos Magdalena med akupunktur og “sugekopper”. Dagen efter var smerterne stort set væk, og jeg kunne sove igennem uden at vågne med smerter i løbet af natten. Én behandling mere, så var min skulder og ryg helt smertefri, og jeg kunne igen surfe, arbejde, sidde og ligge helt uden smerter. Jeg giver dem min varmeste anbefalinger.”

Peter

“En supernærværende, personlig og effektiv behandling. Magdalena formår at se problemstillingerne med mange forskellige briller og har en god forståelse for mange dele af lægevidenskaben, samt hvordan både konventionelle og mere alternative behandlingsformer bruges”

Lars

Book tid: Klik her