fbpx

Har du brug for nye øjne på din helbredstilstand, og ønsker du hjælp til en mere naturlig tilgang til din sundhed og sygdom, så kan vi hjælpe dig. I Holistisk Lægehus er målet, at bedre dit helbred på den mest naturlige måde.

Vi arbejder med brug af kost, kosttilskud, naturmedicin, Kranio-Sakral terapi, bindevævsmassage, akupunktur og MediYoga. Er du sat i behandling via læge eller sygehus, kan vi med vores kendskab til den konventionelle medicin, sørge for at du er i trygge hænder hele vejen.

Du får i vores klinik et skræddersyet behandlingsforløb, der passer til dig.

Læs mere om vores naturmedicinske lægekonsultation klik her.
Eller ring for en gratis kort snak klik her.

Vi vil glæde os til at se dig.

Luise og Magdalena

Naturmedicinsk Lægekonsultation

Mangler du energi? Har du smerter? Er din krop i ubalance? Vi behandler årsagen helt naturligt! Nu med iris- og celleanalyse, du sparer 900kr!

Kranio-Sakral terapi

Virker fantastik på børn og voksne med søvnløshed, angst, ADHD, autisme, mavepine, hovedpine eller indre uro, spiseforstyrrelser og stress.

MediYoga

Blid medicinsk yoga for dig med brug for ro i kroppen, vil lære at trække vejret rigtig eller døjer med smerter og andre ubalancer. Hold: Mandage 17-18.15 og tirsdage 9.15-10.30.
Nyt: KvindeYoga

Åben meditation

Hver fredag kl. 8.30 i Holistisk Lægehus.
Bliv guidet ind i meditation á 20 minutter.
Kræver ingen tilmeldning.

Hvad siger patienterne?

Naturmedicinsk Lægekonsultation

Ole

Vi har boet 4 år i Tyskland hvor vores helt almindelige praktiserende læge ud over den almindelige skolemedicin tilbød over 15 forskellige - hvad vi i Danmark kalder "alternative" behandlingsformer. Det har jeg virkelig savnet, efter vi flyttede til Danmark igen. Indtil jeg fandt jeres klinik.

Jeg vil også gerne sige tusind tak for et meget vellykket forløb omkring mine tænder og udslæt på hænderne. Det har jeg været rigtig glad for. I fortjener stor succes med jeres sted. Det er dejligt at vide, at I er der!

Kranio Sakral Terapi

Tina

Jeg har gennem flere år lidt af hovedpine og migræneanfald. Det kunne i perioder være så invaliderende at jeg ikke kunne stå ud af sengen.
Jeg valgte derfor at prøve behandling med Kranio-sakral terapi hos Luise.
Jeg har nu lange perioder uden mine vanlige anfald og jeg har bemærket at mit stress niveau ligeledes er aftaget betydeligt. Jeg vil helt sikkert opsøge Luise igen hvis jeg mærker de gamle symptomer komme tilbage. Det virker!
KH Tina

Sugekopbehandling og akupunktur

Peter

Jeg fik smerter i ryggen og højre skulder, noget jeg tidligere har døjet med i op til 6 måneder, og som jeg brugte meget tid og mange penge på at få behandlet hos både osteopat, fysioterapeut og thai (wat poo) massage. Noget der også hjalp, men ikke helt tog smerterne. Denne gang fik jeg én behandling hos Magdalena med akupunktur og "sugekopper". Dagen efter var smerterne stort set væk, og jeg kunne sove igennem uden at vågne med smerter i løbet af natten. Én behandling mere, så var min skulder og ryg helt smertefri, og jeg kunne igen surfe, arbejde, sidde og ligge helt uden smerter.
Jeg giver dem min varmeste anbefalinger.

Naturmedicinsk Lægekonsultation

Marianne

Jeg havde i et stykke tid gået og været træt og uoplagt. Fik konstateret for lavt stofskifte, som egen læge ikke syntes skulle behandles.
Jeg tænkte at jeg selv måtte kigge indad og gøre noget (godt for mig selv)
Jeg begyndte at kigge efter antiinflamatorisk kost, men der er jo lige så mange meninger som der er er folk til. Jeg fik anbefalet Holistisk lægehus, og det har jeg ikke fortrudt.
Igennem 90 dage har jeg kunnet mærke hvordan energien er vendt tilbage. Man skal selvfølgelig være indstillet på at ændre kost/livsstils vaner, men det har ikke været noget problem, da jeg har kunnet mærke forskellen, især med mindre ømme led og mindre væske i kroppen.

MediYoga

Elna

I efteråret 2018 deltog jeg hos Magdalena på et MediYoga-forløb over 6 gange. Da jeg gik derfra den første aften følte jeg mig mere klar i hovedet, havde mere ro i kroppen og mere lethed. Det var med til at give mig en trang til at fortsætte. Hendes undervisning er strukturet og klar på en for mig overskuelig måde. Der hvor jeg oplevede det kom til at betyde mest for mig var, at mine søvnvaner blev forbedret og der kom mere lethed i hovedet. Jeg kan varmt anbefale et forløb med Magdalena!

Massage og Kranio Sakral-terapi

Helle

en helt igennem fantastisk oplevelse - jeg har allerede bestilt 4 behandlinger.

Aurikuloterapi og akupunktur

Lars

En supernærværende, personlig og effektiv behandling. Magdalena formår at se problemstillingerne med mange forskellige briller og har en god forståelse for mange dele af lægevidenskaben, samt hvordan både konventionelle og mere alternative behandlingsformer bruges

FirmaYoga

Susanne

At afslutte en arbejdsdag med en times yoga kan virkelig anbefales. Kollegaer der aldrig har prøvet at dyrke yoga tidligere, er mødt op og er blevet begejstrede over at mærke, hvilken forskel det gør for spændte muskler i bl a nakke og skuldre efter en hel dag foran pc’en.
Ingen stress for at nå til yoga, Magdalena kommer til os. Det er virkelig godt givet ud i tid og penge.
Man går hjem, godt tilpas og med ro i krop og sjæl.”

Helhedsbillede

Emilie

Jeg har altid været lidt af en rationalist og måske ligefrem en skeptiker i forhold til "det holistiske" - nok fordi jeg ikke forstod, hvad det egentlig gik ud på. Men hos Holistisk Lægehus oplevede jeg en kombination af lægefaglighed, mange års teoretisk fordybelse i naturmedicin OG en helhjertet behandling, som virkelig imponerede mig.

Magdalena og Luise er nemme at tale med, de har en bred vifte behandlinger at tilbyde og går meget op i at finde en løsning, man selv føler er den rette :).

Jeg har nu prøvet både kraniosakral terapi hos Luise og yoga hos Magdalena, og jeg kan kun anbefale dem

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Nyhedsbrev

Kom i kontakt

Holistisk Lægehus Aarhus

-----------------------------------------------------------------------------

Magdalena Lock Johansson    (+45) 2986 0596

Luise Gerkens Nygaard    (+45) 2267 2323

Frederiksgade 76A, 1.sal., 8000 Aarhus C. - kontakt@holistisklaegehus.dk

  • Man - Tors. 09.00 - 16.00
  • Fre. 10.00 - 15.00

CVR-nr. 39712830.

Find os via Google Maps - Klik her

Bedøm din oplevelse af Holistisk Lægehus - Klik her

Send os en email